nieuws

Logicor verhuurt 22.500 m2 warehouse in Wijchen

Transacties

Logicor verhuurt circa 22.500 m2 warehouse in Wijchen aan Hyster-Yale Group (8.500 m2) en aan Ceva Logistics (14.000 m2).

Logicor verhuurt 22.500 m2 warehouse in Wijchen
Warehouse Logicor op Business Park Bijsterhuizen in Wijchen.

Het distributiecentrum ligt op Business Park Bijsterhuizen in Wijchen op een prominente zichtlocatie aan de A326 met aansluiting op de snelwegen A50 en A73.

Ceva Logistics, de huidige huurder van het warehouse, heeft de huurovereenkomst voor het westelijk deel van het warehouse verlengd (14.000 m2). De resterende meters in het oostelijke deel (8.500 m2) zijn verhuurd aan Hyster–Yale Group Nederland. De activiteiten van Hyster-Yale Group in dit warehouse bestaan voornamelijk uit opslag en distributie van spare parts.

Hyster-Yale Group is een van de grootste leveranciers van vorkheftrucks en een van de bekendste namen in de industrie.

Sander van Tuijl, senior consultant Logistics bij Cushman & Wakefield: ‘Deze transactie bevestigt de grote vraag naar kwalitatief hoogwaardige distributiecentra in Wijchen en omgeving. Logicor is de leidende panEuropese investeerder en verhuurder op het gebied van logistiek vastgoed en bezit ruim 13 miljoen m2 vastgoed in de Europese markt. Reeds enkele jaren op rij heeft Logicor veel succes op dit hoogwaardige bedrijventerrein met de verhuur van diverse complexen.’

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Logicor in collegiale samenwerking met CBRE. Hyster-Yale Group werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaar, partner in Dynamis logistiek.

Reageer op dit artikel