nieuws

Kentalis huurt 3.200 m2 kantoor in Utrecht

Transacties

Kentalis huurt 3.200 m2 kantoor in Utrecht

Koninklijke Kentalis gaat 3.200 m2 kantoorruimte huren aan de Van Vollenhovenlaan 659-661 in Utrecht.

Daartoe heeft Kentalis een langdurig contract afgesloten met een particuliere belegger. Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij Kentalis terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg.

Het nieuwe kantoor aan de Van Vollenhovenlaan 659-661 ligt in Kanaleneiland, naast winkelcentrum Nova. Met de tramhalte voor de deur kost het tien minuten om op station Utrecht Centraal te komen. Via de A2 en A12 zijn Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken.

CBRE adviseerde de verhuurder. Huurder Kentalis werd geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel