nieuws

Kees Smit Tuinmeubelen huurt bedrijfscomplex

Transacties

Vooruitlopend op de realisatie van de nieuwe bedrijfsruimte op XL Business Park Twente, heeft Kees Smit Tuinmeubelen een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfscomplex aan de Schuilenburglaan 3-5 in Almelo.

Kees Smit Tuinmeubelen huurt bedrijfscomplex

Het complex omvat circa 7.420 m² bedrijfsruimte en circa 266 m² kantoorruimte.

Kees Smit Tuinmeubelen is de grootste leverancier van tuinmeubelen in Europa. Op dit moment realiseert de onderneming een nieuwe bedrijfsruimte op het XL Businesspark Twente in Almelo. De verschillende vestigingen in respectievelijk Almelo en Vroomshoop, worden op termijn samengevoegd op XL Businesspark Twente. Dit nieuwe bedrijfscomplex wordt naar verwachting opgeleverd in 2021. Naast de verschillende vestigingen en een Experience Store XXL in Amersfoort en Almelo, heeft het bedrijf webshops in Nederland, België en Duitsland.

De verhuurder, een particuliere belegger, is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel