nieuws

Coolmark huurt 1.903 m2 in Barendrecht

Transacties

Coolmark huurt 1.903 m2 in Barendrecht

Coolmark huurt per 1 januari 2020 1.903 m2 kantoor-/commerciële ruimte aan de Zweth 24 in Barendrecht op bedrijventerrein Dierenstein.

Het gehuurde omvat de halve begane grond en de eerste en tweede verdieping. Er horen dertig parkeerplaatsen op eigen terrein bij. De verhuurder zal in samenwerking met de huurder het kantoorgebouw grootschalig moderniseren en verduurzamen.

Coolmark is een technische groothandel voor koeltechniek, koudetechniek, airconditioning en watersystemen gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf huist nu nog op Zweth 6 in Barendrecht. De bedrijfsmatige activiteiten worden gecentraliseerd in een nieuw distributiecentrum in Brabant.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel