nieuws

CHEP breidt bedrijfsruimte uit in Zevenaar

Transacties

CHEP Benelux Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 8.879 m2 bedrijfsruimte aan de Nano 1 in Zevenaar.

CHEP breidt bedrijfsruimte uit in Zevenaar

CHEP verlengt hiermee de huidige huurovereenkomst en breidt het gehuurde metrage uit met ruim 3.650 m2 nieuw te ontwikkelen bedrijfsruimte op het naastgelegen perceel.

CHEP is een wereldwijde verhuurder van herbruikbare logistieke verpakkingen zoals pallets en containers. De locatie zal na de uitbreiding gaan fungeren als logistieke centrum voor CHEP in de Benelux. Verhuurder Rollenaer verzorgt de ontwikkeling van de uitbreiding.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde en begeleidde CHEP bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Cushman & Wakefield’s Project & Development Services-team heeft het ontwerp en de engineering van het complex begeleid. CHEP is juridisch bijgestaan door advocatenkantoor Stibbe.

Reageer op dit artikel