nieuws

BSR Van Uden huurt extra bedrijfsruimte

Transacties

Logistiek vastgoedonderneming DHG heeft met BSR Van Uden Stevedoring overeenstemming bereikt over uitbreiding van de huur van de Fortunaweg 1 in Schiedam met 4.365 m2 bedrijfsruimte.

BSR Van Uden huurt extra bedrijfsruimte

De onderneming huurt nu het hele complex van 12.657 m2.

Sinds begin dit jaar had BSR Van Uden twee units van in totaal  8.292 m2 bedrijfsruimte in gebruik. Per 1 oktober 2019 zal BSR Van Uden ook de laatste unit van 4.365 m2 in gebruik gaan namen. Daarmee is het gehele gebouw van 12.657 m2 volledig en langjarig verhuurd aan BSR Van Uden.

BSR Van Uden verzorgt op de naast de Fortunaweg gelegen terminal aan de Gustoweg de opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk voor rederijen, cargadoors, expediteurs en ladingeigenaren in de Rotterdamse haven. BSR Van Uden Stevedoring verzekert zich met deze huur van uitbreiding van haar opslagcapaciteit voor stukgoederen en bulklading.

Reageer op dit artikel