nieuws

Prodelta verhuurt aan en koopt van Bidfood

Transacties

ProDelta verhuurt een logistiek complex in Ede aan Bidfood (voorheen Deli XL) en koopt oude locatie Bidfood voor grootschalige herontwikkeling.

Prodelta verhuurt aan en koopt van Bidfood
Newtonstraat 6 EDE

ProDelta heeft recentelijk een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten met Bidfood voor Newtonstraat 6. Het betreft ruim 19.000 m2 warehouse, 2.000 m2 value add ruimte en 2.100 m2 kantoorruimte.

Momenteel worden de kantoorruimte en bedrijfsruimte gerenoveerd, waarbij onder andere ledverlichting en een energiezuinige klimaatinstallatie worden aangebracht. Bidfood is een horeca groothandel voor de professionele keuken en heeft inmiddels de grootste online marktplaats in foodservice. De organisatie telt in Nederland 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen. Bidfood Nederland maakt onderdeel uit van internationaal foodservicebedrijf Bidfood, dat actief is in 30 landen.

ProDelta heeft tevens de huidige locatie van Bidfood verworven. Deze locatie, gelegen aan de Frankeneng in Ede, is ruim zeven hectare groot en zal na de verhuizing van Bidfood worden herontwikkeld. Deze ontwikkeling omvat een modern energieneutraal warehouse van ca. 40.000 m². Naast deze ontwikkeling bouwt ProDelta momenteel circa 100.000 m2 logistiek vastgoed in Nederland. Deze nieuwbouw zal na realisatie aan de bestaande portefeuille (500.000 m2) van ProDelta worden toegevoegd.

Reageer op dit artikel