nieuws

Woonruimteaanbieder Medici zet voet in Nederland

Transacties

Woonruimteaanbieder Medici zet voet in Nederland

De Medici Living Group opent aan de Eisenhowerlaan 108-110 in het Statenkwartier in Den Haag zijn eerste Nederlandse complex voor co-living.

Eigenaar van het object met twintig wooneenheden en 100 m2 gemeenschappelijke ruimte is Urban Interest. Het gebouw heeft een goede verbinding per openbaar vervoer en staat niet ver van de Scheveningse Bosjes en het strand.

Fred Tromp, managing director van Medici Living NL: ‘Wereldwijd neemt co-living toe. Medici Living ziet kansen in Nederland om in de komende jaren tal van nieuwe gebouwen te openen, verspreid over de vijf grootste Nederlandse steden.’

‘Op onze reis om de komende jaren het We Work van co-living te worden is voet aan de grond zetten in Nederland een belangrijke stap’, zegt Gunther Schmidt, oprichter en ceo van Medici Living. ‘Co-living wordt steeds meer een onderwerp binnen de jongere Nederlandse generatie. We voldoen aan hun vraag naar flexibele en tegelijkertijd betaalbare woningen in de grote steden met ons concept Quarters.’

Reageer op dit artikel