nieuws

Ook Rotterdam en Almere krijgen een Normal

Transacties

De Deense retailketen Normal opent nog dit jaar twee nieuw vestigingen met merkartikelen tegen lage prijzen in Nederland.

Ook Rotterdam en Almere krijgen een Normal

Op 28 augustus gaat de vestiging in Almere open aan de Stadhuisstraat 14 en in november opent de keten haar deuren op winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Met deze openingen zal de keten, die in mei vorig jaar debuteerde in Nederland, 6 vestigingen in Nederland hebben. De overige winkels zijn gevestigd in Utrecht (Hoog Catharijne), Amersfoort, Leiden en Haarlem.

Persoonlijke verzorging

Normal heeft meer dan 200 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Nederland. De eerste winkel werd in april 2013 in Denemarken geopend. Nog deze maand doet de Deense retailer haar intrede op de Franse markt met de opening van 3 vestigingen in Parijs. De keten verkoopt bekende merken voor vaste lage prijzen met name op het gebied van persoonlijke verzorging. Daarnaast bestaat het productaanbod, dat meer dan 3.500 items telt, uit onder meer huishoudelijke artikelen, cosmetica, dierenvoer, kantoorartikelen, health food, dranken en zoetwaren.

Tientallen vestigingen

In Nederland wordt Normal geleid door partners Björn van Driessche en Paul van Dooren. De retailketen wil de komende jaren nog tientallen vestigingen in Nederland openen.

 

 

 

Reageer op dit artikel