nieuws

Alt Technologies verlengt huur in Utrecht

Transacties

Alt Technologies verlengt huur in Utrecht
St. Laurensdreef 40, Utrecht

Alt Technologies heeft zijn huurovereenkomst langdurig verlengd voor 6.003 m2 in het bedrijfscomplex aan de St. Laurensdreef 40 in Utrecht.

Tegelijk met de contractverlenging zijn afspraken gemaakt over de renovatie van 3.347 m2 bedrijfs- enkantoorruimte op de begane grond, 1.096 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping en  1.559 m2 buitenterrein.

Het bedrijfscomplex dateert uit 1972 en zal door de particuliere verhuurder in 2019 en 2020 geheel gerenoveerd worden zodat het complex weer voldoet aan de hedendaagse normen. Door de nieuwe tienjarige overeenkomst heeft Alt Technologies de continuïteit van de onderneming kunnen waarborgen tegen marktconforme condities.

Waltmann Bedrijfshuisvesting Utrecht heeft de huurder bij deze transactie begeleid.

Reageer op dit artikel