nieuws

UREP verhuurt 21.000 m2 logistiek op Maasvlakte

Transacties

Urban Real Estate Partners (UREP) verhuurt 21.000 m2 logistieke ruimte aan Odin Warehousing & Logistics op de Maasvlakte.

UREP verhuurt 21.000 m2 logistiek op Maasvlakte

Het betreft een langjarige huurperiode voor circa 21.000 m² aan de Bosporusstraat 32-40 op de Maasvlakte Rotterdam. Door deze verhuurtransactie is het complex, dat bestaat uit vijf onderling geschakelde units, één-op-één doorverhuurd aan Odin waardoor geen frictieleegstand ontstaat.

Jop Simons, Asset Manager bij UREP: ‘Wij hebben het afgelopen jaar veel positieve ontwikkelingen op de Maasvlakte gezien. Als bewijs daarvan hebben wij met deze verhuurtransactie de portefeuille verder weten te optimaliseren. Wij hebben de sterke verwachting dat deze trend zich zal voortzetten waardoor nog meer waarde kan worden toegevoegd aan de portefeuille.’

UREP is een asset manager met hoofdkantoor in Londen, opgericht in december 2017. In relatief korte tijd is een logistieke- en light industrial portefeuille opgebouwd in zes Europese landen met een totale omvang van circa 1 miljoen m². UREP kent een sterke groeiambitie waarbij de focus ligt op Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Voor deze transactie werd samengewerkt met het verhuurteam dat bestaat uit JLL en Industrial Real Estate Partners.

Reageer op dit artikel