nieuws

Studiobeheerder Veronica Inside verlengt op Media Park

Transacties

NEP The Netherlands, onderdeel van NEP Group, heeft onlangs haar huurovereenkomst met Media Park Enterprise voor diverse ruimten op het Media Park in Hilversum  langjarig verlengd. 

Studiobeheerder Veronica Inside verlengt op Media Park

NEP, tot 2016 DutchView geheten, richt zich op het technisch faciliteren van multimediaproducties. Het bedrijf beheert studio’s, zowel in Hilversum als in Amsterdam (Westergasfabriek), heeft een vloot rapportagewagens en doet onder meer aan webcasting.

Veronica Inside

NEP is met haar Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in het Studiocentrum, waar ook studio 1, studio 2, studio 11 en 20 zich bevinden van in totaal 13.500m2 vvo. Vanuit deze studio’s worden verschillende tv-programma’s zoals Ziggo Formule 1 Café, Veronica Inside, RTL Darts, Kassa, VTBL en Café Hendrikse en Genee opgenomen en uitgezonden. Daarnaast heeft NEP haar datacentercapaciteit uitgebreid met een hypermodern datacenter en beslaat nu 2.200m2 vvo in het decorcentrum op het Media Park.

NEP telt wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland,
Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Eigendom van Bernhard jr.

Voor Media Park Enterprise, sinds begin 2019 eigendom van Prins Bernhard jr’s vastgoedvehikel Pinnacle, is de nieuwe langjarige overeenkomst met NEP de tweede majeure verlenging in korte tijd. Onlangs tekende ook RTL Nederland een nieuw huurcontract. 

Vijfduizend studentenwoningen

In september 2018 onthulde de gemeente Hilversum haar toekomstvisie voor het gebied. Het moet een multifunctioneel gebied worden waar ook ruimte is voor (studenten)woningen, horeca, een hotel en meer kantoorruimten. Op termijn zouden er vijfduizend studentenwoningen moeten worden gebouwd.

 

Reageer op dit artikel