nieuws

Sponsor Feyenoord waagt sprong naar Spaanse appartementen

Transacties

Droomparken, vanaf het komend seizoen de shirtsponsor van Feyenoord, heeft een appartementencomplex nabij het Spaanse Marbella gekocht gericht op verkoop en verhuur. 

Sponsor Feyenoord waagt sprong naar Spaanse appartementen
Artist impression-Hacienda El Sueno

De gang naar het Iberische schiereiland is het eerste buitenlandse avontuur van Droomparken, dat al ruim 20 jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland realiseert. Het bedrijf wil hiermee aan de wens voldoen van Nederlanders, maar ook van bijvoorbeeld Duitsers en Scandinaviërs, om een luxe vakantiewoning te bezitten of te resideren in een zonnig land als Spanje. Droomparken ziet bovendien een groot potentieel aan hurende gasten die het hele jaar door korte vakanties boeken in de zuidelijke landen om ‘energie te tanken’.

Witte dorpje

De aankoop in Spanje betreft het appartementencomplex Hacienda El Sueño in Mijas bij Marbella. Het beroemde ‘witte dorpje’ Mijas ligt vlakbij het mondaine Marbella, een van de belangrijkste badplaatsen aan de Costa del Sol in Andalusië. Mede door de prestigieuze jachthaven Puerto Banús is Marbella een geliefde pleisterplek voor bootbezitters, watersporters en zonaanbidders.

Verkoop en verhuur

Het complex, waarvan de casco reeds gebouwd is, wordt door Droomparken doorontwikkeld tot circa 200 luxe appartementen bestemd voor de verkoop en verhuur. Het wordt voorzien van zwembaden, een kunstmatige laguna met watervallen en strand; gebruikers krijgen bovendien een pallet aan hoogwaardige servicevoorzieningen als conciërge, horeca, toezicht en toegang tot lokale medische zorg.

Vanaf 11 juli 2019 start de informatievoorziening rond de verkoop en naar verwachting worden de eerste appartementen opgeleverd in juli 2020. Prijzen lopen waarschijnlijk van 179.500 euro voor studio’s tot 350.000 euro voor een 4-kamerappartement.

Open dag Feyenoord

Op de open dag van Feyenoord op 21 juli zal bij De Kuip een modelwoning te bezichtigen zijn zoals die in Spanje gerealiseerd wordt. Droomparken is sinds 1 juli hoofdpartner van Feyenoord.

Reageer op dit artikel