nieuws

Regus huurt 2.400 m2 in Sirius Building Leiden

Transacties

Regus huurt 2.400 m2 in Sirius Building Leiden

Regus is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor bijna 2.400 m2 kantoorruimte en 52 parkeerplekken in Sirius Building aan de Mendelweg 32 in Leiden.

Voor de werkplekaanbieder wordt het de eerste vestiging in Leiden. Sirius Building dateert uit 2010 en is onderdeel van het Leiden Bio Science Park. Op het park bevinden zich ook het Leids Universitair Medisch Centrum, bedrijven in de biotechnologie en het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis. Het pand direct naast Sirius Building wordt gehuurd door Airbus. Naar eigen zeggen is Regus de eerste flexplekaanbieder op een business park.

Regus werd bij dit huurproces geadviseerd door JLL en Dentons. CBRE adviseerde de zittend huurder waarvan de ruimte werd overgenomen. De verhuurder, een buitenlandse investeerder, werd bijgestaan door 3stone Real Estate. Met de komst van Regus is er nog 1.600 m2 vrij voor verhuur in Sirius Building.

Reageer op dit artikel