nieuws

Nieuwe huurders en verlengingen voor Brabants winkelcentrum Syntrus

Transacties

Syntrus Achmea verwelkomt drie nieuwe huurders en verlengt huurcontracten in winkelcentrum Maasburg in het Brabantse Cuijk. 

Nieuwe huurders en verlengingen voor Brabants winkelcentrum Syntrus

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor winkelcentrum Maasburg in Cuijk overeenkomsten gesloten voor de verhuur van ruim 2800 m2 winkelruimte aan 3 nieuwe huurders en de huurcontracten van vier gevestigde ondernemers verlengd.

Overname EMTE supermarkt

Met de komst van Livera en Rabobank is circa 250 m2 winkelruimte verhuurd. Na de overname van de EMTE Supermarkt, heeft Coop de winkel eind mei geopend met een geheel nieuwe lay-out. Coop heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend voor in totaal circa 2.600 m², deels in gebruik door de vernieuwde en tevens vergrootte Action.

Huurcontracten verlengd

Naast de komst van de nieuwe huurders, zijn de huurcontracten met 4 ondernemers verlengd. Dit betreft Expert, Keurslagerij Hermanussen en Shoeby Fashion. C&A heeft afgezien van de voorgenomen sluiting van de vestiging en heeft inmiddels haar huurovereenkomst meerjarig verlengd.

30 huurders

Winkelcentrum Maasburg, ter grootte van circa 8.500 m2, dateert uit 1999 en telt in totaal 30 huurders. Het centrum kenmerkt zich door de combinatie van een overdekte winkelpassage en een openbaar buitengebied die direct met elkaar verbonden zijn. De onder de passage gelegen parkeergarage biedt direct toegang tot het centrum middels een rolbaan.

Syntrus Achmea werd bij de verhuur en verlengingen geadviseerd door haar beheerder Apleona Real Estate B.V.

Reageer op dit artikel