nieuws

Nationale Nederlanden verlengt huur Haagse Poort

Transacties

Nationale Nederlanden verlengt huur Haagse Poort

Nationale Nederlanden heeft de huur verlengd van 16.130 m2 kantoor in Haagse Poort en breidt in het gebouw uit met 4.913 m2.

Verhuurder Cromwell Property Group – voorheen Valad – kwam ook met Nationale Nederlanden overeen om het pand te verbeteren. Het restaurant en de high-rise lobby worden opgewaardeerd en er komen extra oplaadpunten voor en auto’s en dertig e-bikes. De verhuur gebeurt namens  Cromwell European Real Estate Investment Trust.

Haagse Poort overspant snelweg A12 bij de entree van het Beatrixkwartier in Den Haag. Het complex omvat 68.502 m2 kantoorruimte met 1.033 parkeerplaatsen. Ook CB&I Nederland (McDermott) huist in het pand.

Nationale Nederlanden werd bij de transactie geadviseerd door Redept.

 

Reageer op dit artikel