nieuws

McGregor opent vier nieuwe vestigingen in Nederland

Transacties

Modeketen McGregor opent winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Breda.

McGregor opent vier nieuwe vestigingen in Nederland

In Den Haag huurt McGregor een winkel aan de Hoogstraat 17 met een oppervlakte van 170 m2 op de begane grond en 120 m2 in de kelder. Verhuurder werd geadviseerd door Frisia Makelaars en KroesePaternotte, dat de deal daadwerkelijk tot stand heeft gebracht.

Het Rotterdamse pand staat aan de Karel Doormanstraat 239 en huisvestte eerder Armani Exchange. De winkel heeft een oppervlakte van 200 m2. KroesePaternotte heeft hier de belangen behartigd van McGregor.

In Amsterdam opent McGregor een flagshipstore op de hoek van de Van Baerlestraat 50 en Willemsparkweg. Het pand werd sinds 1975 door Linhard gebruikt. Het object heeft een oppervlakte van 210 m2 op de begane grond, 130 m2 in de kelder en 80 m2 op de eerste verdieping. Verhuurder werd bijgestaan door Keij & Stefels en huurder door KroesePaternotte.

De winkel van McGregor in Breda komt op de Wilhelminastraat 4. Ook opent de keten nog twee winkels in België. De verwachting is dat de winkels hun deuren openen tussen half september en half oktober 2019.

Reageer op dit artikel