nieuws

CBRE bindt nieuwe huurders voor Heuvel Eindhoven

Transacties

CBRE Global Investors heeft in de afgelopen maanden een aantal
huurovereenkomsten gesloten voor winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven.

CBRE bindt nieuwe huurders voor Heuvel Eindhoven
Winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven.

Zo heeft de Heuvel in 2019 onder andere het bekende Dadawan mogen verwelkomen in de 900 m2 winkelruimte aan het plein bij de hoofdingang aan het Heuvelplein. Recent heeft schoenenmerk Tamaris een huurovereenkomst getekend voor een brandstore en
zal zich in het derde kwartaal van 2019 vestigen in Heuvel Galerie 169.
Daarnaast hebben huurder Intertoys en Gerry Weber recent hebben bijgetekend voor verlenging van hun huidige huurovereenkomst.

60 winkels

De Heuvel is het grootste overdekte centrum van Eindhoven met circa 100.000 m2. Bij de herontwikkeling in 2014 verwelkomde de Heuvel als een van de eerste, langjarige huurder H&M in het centrum met een flagshipstore van circa 3.300 m2. Sindsdien accommodeert De Heuvel circa 60 fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment.

Reageer op dit artikel