nieuws

Spijkenisse krijgt ook een Picnic Hub

Transacties

Online supermarkt Picnic opent een nieuwe hub in Spijkenisse (gemeente Nissewaard), van waaruit het 32.000 huishoudens de buurgemeente van Rotterdam kan bedienen.

Spijkenisse krijgt ook een Picnic Hub
Picnic bezorgwagen

Voor het bedienen van de inwoners van Spijkenisse heeft Picnic een bedrijfsruimte aan de Newtonweg 17 A in Spijkenisse langjarig gehuurd. Het gehuurde behelst ongeveer 1.200 m² bedrijfsruimte met een verhard terrein van ca. 700 m².

Meer dan 30 hubs

Picnic zet deze bedrijfsruimte in als overslaglocatie vanwaar de vloot van 100 procent elektrische autootjes online bestelde boodschappen aan huis brengt. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 30 hubs door heel het land en vijf distributiecentra. Het snelgroeiende Picnic wil uiteindelijk naar 70 hubs toe.

Box Vastgoed trad  bij de transactie in Spijkenisse op namens Picnic Hubs. Molenaar Bedrijfshuisvesting trad op voor verhuurder, Gentals Nederland B.V.

Reageer op dit artikel