nieuws

Regus en LRC Group versterken samenwerking

Transacties

Werkplekaanbieder Regus heeft tijdens Provada een huurovereenkomst getekend met LRC Group voor een nieuw center in de Internationale Zone in Den Haag.

Regus en LRC Group versterken samenwerking

Regus, dochterbedrijf van IWG, huurt 1.456 m2 op de tweede en derde verdieping van het gebouw aan de Johan de Wittlaan 7. Ook wordt Regus de operator van de andere twee panden op de Johan de Wittlaan 3 en 5. In de directe omgeving zijn het World Forum Convention Center, het Catshuis, diverse ambassades, musea en hotels gevestigd.

Het kantoorpand staat in de zogenaamde Internationale Zone. De gemeente Den Haag heeft dit gebied als een van de economische kerngebieden bestempeld. Zij verwacht groei van nieuwe internationale organisaties in Den Haag en wil dit gebied verder ontwikkelen waarbij ook veel aandacht is voor versterking van het groen en aansluiting op Randstadrail.

Het wordt de zevende locatie waarop LRC Group met IWG gaat samenwerken. De bedrijven hebben een een profit-share deal gesloten.

Reageer op dit artikel