nieuws

Property Match breidt bezit aan Dorgelolaan Eindhoven uit

Transacties

Property Match breidt bezit aan Dorgelolaan Eindhoven uit
Prof. dr. Dorgelolaan 40, Eindhoven

Met de koop van het kantoorpand aan de Prof. Dr. Dorgelolaan 40 heeft Property Match zijn derde vastgoedobject aan deze laan aan haar portefeuille toegevoegd. Property Match kocht het pand van een particuliere belegger.

Het kantoorpand is recent langdurig verhuurd aan Apanta GGZ. De locatie met een oppervlak van ruim 5.000 m2 beschikt over voldoende parkeerplaatsen en is door de centrale ligging goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Naast het recent aangekochte kantoorpand is Property Match ook eigenaar van twee andere kantoorpanden aan de Dorgelolaan: nummer 20 en 30. Deze panden zijn verhuurd aan Prorail-ABB en KPMG/Meijburg-ICT Group-Holla Advocaten. Ook bij het herontwikkelde EY kantoor aan deze laan was Property Match, als voormalig eigenaar van het pand, nauw betrokken.

Reageer op dit artikel