nieuws

Omnam verkoopt Ven Amsterdam

Transacties

Vastgoedbelegger- en ontwikkelaar Omnam Group heeft voor een niet bekend gemaakt bedrag hotel- en leisurecomplex Ven Amsterdam verkocht. 

Omnam verkoopt Ven Amsterdam
Ven Amsterdam

Het Ven Amsterdam-complex, op een steenworp afstand van Amsterdam Sloterdijk, was ooit het hoofdkantoor van KPN. Na de transformatie omvat het onder meer het Park Inn by Radisson Amsterdam City West Hotel, een Holland Casino, een fitness & spa,
diverse restaurants, een bar op het dak, een B-aparthotel en vergaderfaciliteiten. De nieuwe functies zijn gecentreerd rondom de binnentuin die nu Piazza heet. De totale oppervlakte is 15.410 m2.

‘Unieke bestemmingen’

Omnam Group heeft veel ervaring in het realiseren van middelgrote tot grote  hotels, aparthotels, gebouwen voor gemengd gebruik en het transformeren van gewone gebouwen tot ‘unieke bestemmingen’. In haar portfolio zitten projecten in Nederland, België, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Roemenië, Litouwen, Israël en India.

Post Rotterdam

In Nederland gaat Omnam nu aan de slag met de transformatie van het oude postkantoor aan de Coolsingel. Dit moet, inclusief een nieuw te bouwen toren bovenop het bestaande gebouw, een pand van 60.000 m2 voor gemengd gebruik worden. Het nieuwe Post Rotterdam moet plaats gaan bieden aan luxueuze appartementen, retail en een 5 sterren-hotel.

Reageer op dit artikel