nieuws

OMA huurt 4.000 m2 kantoor in Rotterdam

Transacties

Office for Metropolitan Architecture (OMA) heeft een huurovereenkomst getekend voor 4.000 m2 kantoor in The Core aan het Weena Zuid in Rotterdam.

OMA huurt 4.000 m2 kantoor in Rotterdam

Het hoofdkantoor van het architectenbureau huist nu nog in gebouw Katshoek aan de Heer Bokelweg in Rotterdam.

Eisen van OMA aan de huisvesting van het nieuwe hoofdkantoor waren uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer, grote vloervelden en snelle verbindingen met diverse luchthavens. The Core is grootschalig en ligt op korte afstand van station Rotterdam Centraal. OMA heeft ook kantoren in de steden New York, Hong Kong, Beijing, Dubai en Sydney.

Adviseur Cushman & Wakefield bracht de transactie in collegiale samenwerking met De Mik tot stand namens Weena Real Estate. De verhuur van The Core is in handen van Cushman & Wakefield, De Mik en CBRE. JLL is property manager. OMA werd geadviseerd door Briq real estate.

Reageer op dit artikel