nieuws

Nieuw onderkomen voor KroesePaternotte

Transacties

Nieuw onderkomen voor KroesePaternotte

Per 1 juli 2019 verhuist KroesePaternotte naar een totaal vernieuwd kantoorpand aan de Amsteldijk 194 te Amsterdam.

KroesePaternotte is nu gevestigd in Berghaus Plaza in Amsterdam. Eigenaar Kroonenberg Groep gaat het gebouw in Amsterdam West, samen met Boelens de Gruyter herontwikkelen. Over drie kantoorcomplexen heen wordt een nieuwe woonwijk gebouwd met zo’n 600 woningen.

Dertig collega’s

Het nieuwe kantoor van KroesePaternotte is gelegen aan de Amstel tegenover het voormalige Rivierstaete. Voor het team van dertig medewerkers is in het vijf verdiepingen tellende gebouw een ruimte van ongeveer 1.250 m2 gecreëerd op de begane grond en de 1e en 2e verdieping, mét een eigen entree.

Reageer op dit artikel