nieuws

Magna Plaza trekt Hutspot aan

Transacties

Winkelketen Hutspot opent haar zesde vestiging in Magna Plaza in Amsterdam. De winkel in het monumentale pand wordt ruim 700 m2 groot en gaat naar verwachting 22 juni open.

Magna Plaza trekt Hutspot aan
Hutspot in Magna Plaza

Het van oorsprong Amsterdamse concept is pionier in het ‘blurring’ concept door de verkoop van unieke producten te combineren met onder andere een lunchroom en kapper. Ontwerptalenten, designers en ondernemers krijgen bij Hutspot een podium. Op deze manier creëren zij een unieke winkelervaring voor hun klanten. Hutspot heeft nog twee winkels in Amsterdam en winkels in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

De nieuwe vestiging van Hutspot past bij de herpositionering van Magna Plaza. Op dit moment wordt het winkelaanbod aangepast zodat het aansluit bij de wensen van bezoekers. Op de bovenste etage is in april een foodcourt met 14 restaurants en drie bars geopend: The Food Department. Hier zijn onder andere Brut de Mer, van ’t Spit, Petit Gateau en The Butcher gevestigd. Vorig jaar kampte de Magna Plaza nog met leegstand.

Pieter Jongens van Hutspot: ‘Super gaaf om onze zesde vestiging te openen in één van de mooiste gebouwen van het land. De ingeslagen weg van vernieuwing, experience en place-to-be heeft ons doen besluiten hier onderdeel van uit te willen maken. Ook de aanwezigheid van The Food Department boven ons is cruciaal om de behoefte van de consument te kunnen beantwoorden.’

Vastgoedadviseur Colliers International begeleidt de herpositionering van Magna Plaza en adviseerde de verhuurder MP Monumenten  bij deze transactie.

Reageer op dit artikel