nieuws

Goodman koopt 7,6 hectare langs A27

Transacties

Vastgoedbelegger en – ontwikkelaar Goodman heeft 76.700 m2 grond gekocht in het Brabantse Oosterhout. 

Goodman koopt 7,6 hectare langs A27

Het perceel ligt aan de Florijnstraat 2-4 in Oosterhout. Daarnaast heeft Goodman het naastgelegen perceel aangekocht waardoor het totaal te ontwikkelen perceel 125.000 m2 omvat. Op dit perceel zal een logistiek complex worden ontwikkeld van 75.000 m2.

Strategische ligging

Goodman heeft voor deze locaties gekozen bij de uitbreiding van haar portefeuille vanwege de strategische ligging langs de A27 op bedrijventerrein Vijf Eiken, omliggende containerterminals van Oosterhout en Tilburg, West-Brabant als logistieke hotspot en de omvang van de ontwikkeling.

JLL heeft koper Goodman geadviseerd bij deze transactie. Verkoper is geadviseerd door  Smits Van Beek Bedrijfshuisvesting.

Daarnaast zal JLL Goodman adviseren bij de verhuur van het te ontwikkelen logistieke complex in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel