nieuws

Anne&Max opent in winkelcentrum Leidsenhage

Transacties

Anne&Max opent in winkelcentrum Leidsenhage
Anne&Max

Lunchroom Anne&Max opent op donderdag 27 juni 2019 in Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage. Het Winkelcentrum Leidsenhage ondergaat een gehele transformatie en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.

In samenwerking met Albron heeft Anne&Max hard gewerkt aan de grootste huiskamer tot nu toe. In Albron is de eerste partner gevonden waarmee een strategische samenwerking is aangegaan voor Anne&Max vestigingen op high traffic-locaties. Deze nieuwste locatie van Anne&Max, die door Albron wordt geëxploiteerd, is de zeventiende locatie van het huiskamerconcept in Nederland.

Met 350 m2 binnenruimte, 70 m2 terras en in totaal 186 zitplaatsen is dit de grootste Anne&Max tot nu toe.

Winkelcentrum Leidsenhage (het toekomstige Mall of The Netherlands) wordt verbouwd tot een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat.

Reageer op dit artikel