nieuws

Spieren voor Spieren naar Domus Medica

Transacties

Spieren voor Spieren naar Domus Medica
Ontvangsthal Domus Medica

Merin zorgt graag voor de huisvesting van goede doelen. Nu huisvesten ze Spieren voor Spieren in Utrecht.

Vol trots kan Merin melden dat Spieren voor Spieren is verhuisd naar Domus Medica aan de  Mercatorlaan 1200 in Utrecht. De stichting, die zich al jaren inzet voor kinderen met een  spierziekte, huurt per mei van dit jaar 256 m2 kantoorruimte in het in 2018 grondig  gerenoveerde kantoorgebouw. Na War Child in Amsterdam en Unicef in Den Haag, is Spieren  voor Spieren het derde landelijk bekende goede doel waarvoor Merin mag voorzien in de  huisvesting. Domus Medica is in 2008 geopend door koningin Beatrix.

Trappenhal Domus Medica

Trappenhal Domus Medica

Met de trap

Boetiekkantoor Domus Medica biedt Spieren voor Spieren een modern kantoor, waarmee de stichting  een toekomstbestendige locatie heeft gevonden. Het dichtbij gelegen Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht, waarmee nauw wordt samengewerkt en de centrale ligging en  goede bereikbaarheid voor relaties, maakt Domus Medica bovendien de ideale kantoorlocatie.  Sinds de metamorfose voorziet Domus Medica huurders van faciliteiten als een restaurant,  verschillende vergaderruimtes, een auditorium, een fitness ruimte en meerde gezellige zithoeken.  In een boetiekkantoor staan werk en ontspanning centraal en zijn huurders van alle gemakken  voorzien. Zo creëert Merin communities waar mensen graag naartoe gaan. In Domus Medica is er volop beweging. De centrale entree met grote trap geeft al gelijk bij  binnenkomst het motiveren van bewegen in het gebouw aan. Met een diversiteit aan organisaties,  maar ook door het aanbieden van een gezonde lunch en de sportgelegenheid, bruist Domus Medica  van het leven. Een leven dat voor kinderen, die lijden aan of onder een spierziekte lang niet  vanzelfsprekend is.

Reageer op dit artikel