nieuws

Primeur combi AH en Hema voor Koopgoot en Oudegracht

Transacties

Rotterdam en Utrecht krijgen later dit jaar de primeur met de eerste gecombineerde winkels van Hema en Albert Heijn.  

Primeur combi AH en Hema voor Koopgoot en Oudegracht
Beurstraverse in Rotterdam, beter bekend als de Koopgoot.

In Utrecht wordt komend najaar een Hema-AH-winkel op de Oudegracht in het huidige Hema-pand geopend. In Rotterdam is gekozen voor het Beursplein, waar de Hema al zit in een winkel die ook een ingang heeft in de Koopgoot.

Gemakswinkels en foodservice

Medio februari maakten Hema en Albert Heijn bekend op proef te gaan samenwonen. In de nu uitgekozen filialen van een Albert Heijn met een volledig assortiment vers en houdbare producten. Toentertijd gaf Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, aan met het samenwonen met Hema in te willen spelen op de ontwikkeling van gemakswinkels en foodservice in centrumlocaties van grote steden om klanten nog beter te bedienen. ‘De tijd van klanten wordt schaarser en gemak wordt steeds belangrijker’, aldus Van Egmond.

Reageer op dit artikel