nieuws

IWG huurt 5.670 m2 kantoor in Central Park in Utrecht

Transacties

Werkplekaanbieder IWG huurt 5.670 m2 in kantoorgebouw Central Park in Utrecht.

IWG huurt 5.670 m2 kantoor in Central Park in Utrecht
Central Park, Utrecht

IWG huurt de achtste tot en met de twaalfde verdieping en zorgt voor het beheer van de algemene receptie in de entree op de begane grond.

Central Park is een ontwikkeling van Angelo Gordon en APF International met ongeveer 28.000 m2 kantoorruimte en 500 m2 horeca. Bouwinvest Office Fund heeft de ontwikkeling gekocht. De bouw is al van start gegaan. De oplevering wordt in het tweede kwartaal van 2021 verwacht.

Verder groeien

Annelou de Groot, board IWG Nederland: ‘De kantorenmarkt in Utrecht is booming. We zijn er trots op dat we in dit iconische pand een center gaan vestigen. Voor bedrijven die een locatie zoeken met een centrale ligging, een duurzaam karakter en met een uitmuntend ov-netwerk is dit dé perfecte plek. Wij zien veel potentie om hier nog verder te groeien.’

Peak Development en JLL adviseerden Angelo Gordon en APF International bij deze transactie. CBRE Utrecht trad op namens de huurder.

Reageer op dit artikel