nieuws

Eerste huurder voor DC Bavelse Berg in Breda 

Transacties

 VWLD Breepark, een samenwerking tussen VolkerWessels Logistics Development en Aberdeen Standard Investments’ European Real Estate Club III, heeft twee units van het distributiecentrum Bavelse Berg in Breda verhuurd aan een internationale eindgebruiker.

Eerste huurder voor DC Bavelse Berg in Breda 

Het gehuurde deel heeft een metrage van 20.158 m2 bedrijfsruimte, kantoorruimte en mezzanine. Systabo, een onderneming van VolkerWessels, is verantwoordelijk voor realisatie en zal het gebouw medio september 2019 opleveren.

De huurder zal het nieuwe dc gebruiken om de groei van haar operatie te faciliteren. De ligging aan de Bavelseparklaan, direct aan de afslag van de A27, is zowel voor transporteurs als eigen personeel een voordeel. Breda is een van de zuidelijke hubs met directe snelweg verbindingen met onder andere Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven.

Roeland van den Berg van VolkerWessels Logistics Development:  ‘Wij zijn erg verheugd onze eerste huurder te mogen verwelkomen voor dit project. Eind 2018 zijn we op risico gestart met de bouw van DC Bavelse Berg met een totale omvang van ca. 45.000 m². Het project heeft een flexibel ontwerpen is onder te verdelen in maximaal 4 onafhankelijk opererende units. Twee units met een totaal metrage van circa 25.000m² zijn nog voor verhuur beschikbaar.’

Internationale vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en Dentons Boekel adviseerden en begeleidden de huurder bij de locatiekeuze en de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL, CBRE en DLA Piper waren betrokken adviseurs namens VWLD Breepark.

Reageer op dit artikel