nieuws

DHG verhuurt 4.700 m2 bedrijfsruimte in Dordrecht

Transacties

DHG heeft drie huurovereenkomsten gesloten voor zijn nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van 4.700 m2.

DHG verhuurt 4.700 m2 bedrijfsruimte in Dordrecht

Op het voormalige Lips-terrein van in totaal 20.000 m2 nieuwbouw verhuurbare oppervlakte heeft DHG in twee fases acht bedrijfshallen op risico ontwikkeld.

Per 1 mei huurt Plan@office de laatst beschikbare bedrijfshal in Fase 1. Plan@office huurt 1.585 m2 bedrijfsruimte, 63 m2 kantoorruimte en 619 m2 buitenterrein voor de duur van vijf jaar. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde Plan@office in deze transactie.

Fase 2 bestaande uit vijf bedrijfshallen met kraanbaanvoorbereiding, ter grootte van 9.100 m2, is recentelijk opgeleverd voor verhuur. Inmiddels zijn twee bedrijfshallen verhuurd aan Kam Staalhandel en Carglass en zijn er nog drie bedrijfshallen van respectievelijk 2.115 m2, 2.115 m2 en 1.791 m2 beschikbaar.

Kam Staalhandel huurt voor de duur van 10 jaar 2.256 m2 bedrijfsruimte met tachtig m2 kantoorruimte.

Carglass heeft zijn vestiging binnen Dordrecht verplaatst naar de ontwikkeling op de Merwedestraat om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. Op deze zichtlocatie huurt Carglass 683 m2 bedrijfsruimte met kantoor voor de duur van vijf jaar.

Ooms Makelaars vertegenwoordigde – in een gezamenlijke inspanning – DHG bij het tot stand komen van beide transacties.

Reageer op dit artikel