nieuws

Rudius koopt panden in Velp van Merin

Transacties

Rudius koopt panden in Velp van Merin
President Kennedylaan104-108 Velp

Rudius Vastgoed heeft een kantoorbelegging gekocht van Merin.

Het gaat om President Kennedylaan 104 -108 te Velp. Het strategisch gelegen pand, direct aan de A12 bij Arnhem, heeft een oppervlakte van ruim 6.000 m² en beschikt over ruim 100 parkeerplaatsen. Op het moment van overdracht was het pand voor 75 procent verhuurd aan circa 10 huurders, voor een belangrijk deel zorg gerelateerd. Rudius Vastgoed is voornemens, naast een aantal cosmetische ingrepen, het pand te verduurzamen. De verhuurbaarheid wordt hiermee flink verbeterd.

Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de koper bij de onderhandeling en totstandkoming van de transactie.

Reageer op dit artikel