nieuws

NSI verhuurt 3.304 m2 in HNK Den Bosch

Transacties

NSI heeft zes huurovereenkomsten gesloten voor HNK Den Bosch aan de Europalaan 28.

NSI verhuurt 3.304 m2 in HNK Den Bosch

Het gaat grotendeels om nieuwe overeenkomsten. Arboned tekende voor 730 m2, Polar voor 598 m2, Prinsen Berning voor 402 m2, Hanex voor 264 m2 en I-Pos voor 150 m2 kantoorruimte. Panasonic verlengde de huur van 1.160 m2.

HNK Den Bosch bevindt zich op een zichtlocatie langs de rijksweg A2, bestaat uit ongeveer 7.600 m2 kantoorruimte en biedt faciliteiten als vergaderruimten, flexwerkplekken en managed offices.

Bij de verhuurtransacties met Arboned en Hanex werd NSI geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars (Dynamis) in collegiale samenwerking met RSP Makelaars. Bij de verhuurtransactie met I-Pos werd NSI geadviseerd door RSP Makelaars in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars. De transactie met Polar is mede tot stand gekomen door bemiddeling van Flexas.nl. De transacties met Prinsen Berning en Panasonic werden zonder adviseurs afgerond.

Reageer op dit artikel