nieuws

Mizuho Bank huurt 1.828 m2 op de Zuidas

Transacties

Mizuho Bank huurt 1.828 m2  op de Zuidas
Atrium zuidas

Wederom een verhuizing van Oudzuid naar de Zuidas. De Japanse Mizuho Bank huurt op de Zuidas in het Atrium-gebouw. Voorheen zaten ze op Apollolaan 171.

Mizuho Bank Europe heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor  1.828 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw het Atrium op de Zuidas in Amsterdam, een belegging van Amundi Real Estate. Het Atrium was een van de eerste gebouwen op de Amsterdamse Zuidas, oorspronkelijk gebouwd in 1976, en wordt gezien als één van de meest prestigieuze kantoorgebouwen in Nederland. Mizuho Europe Bank  is een dochter van Mizuho Bank (één van de drie megabanken in Japan) met een Nederlandse banklicentie. Mizuho Europe Bank  is momenteel in Amsterdam Zuid gevestigd en zal verhuizen naar de derde verdieping van Tower I van het bijna volledig verhuurde multi-tenant kantoorgebouw.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met CBRE en JLL. L’Etoile Properties adviseerde Amundi Real Estate. Solved vertegenwoordigde Mizuho Bank bij de transactie en met het project management.

Reageer op dit artikel