nieuws

Bouwinvest koopt 90 appartementen op kazerneterrein Ede

Transacties

Het Bouwinvest Residential Fund heeft 90 nog te bouwen appartementen gekocht op het Simon Stevin kazerneterrein in Ede.

Bouwinvest koopt 90 appartementen op kazerneterrein Ede

Het project Simon Stevin ligt op het gelijknamige kazerneterrein aan de oostzijde van Ede en maakt onderdeel uit van het ontwikkelgebied de Veluwse Poort, waar het Residential Fund eerder al investeerde in het Elias Beeckman kazerneterrein.  In de directe omgeving ligt het treinstation Ede-Wageningen, de snelwegen A12 en A30 en op loopafstand bevinden zich dagelijkse voorzieningen.

De appartementen van tussen de 87 m2 en 132 m2 zijn verdeeld over drie gebouwen. Ze worden verhuurd in het vrije sector huursegment, waarvan 20 in het middenhuursegment. Samen met het project Elias Beeckman kan Bouwinvest in totaal ruim 154 woningen aan de portefeuille in Ede  toevoegen.

De Bunte Vastgoed is de ontwikkelaar van het plan Simon Stevin en bouwbedrijf Van Grunsven zorgt voor de turn-key realisatie van de gebouwen. De oplevering staat gepland tussen het vierde kwartaal van 2020 en het eerste kwartaal van 2021.

Reageer op dit artikel