nieuws

AXA koopt DC van 24.000 m2 bij Ridderkerk

Transacties

AXA koopt DC van 24.000 m2 bij Ridderkerk
DC Rdam bij Ridderkerk

Focus Real Estate heeft de verkoop van de DC Rdam ontwikkeling aan AXA Investment Managers – Real Assets afgerond. De realisatie is al gestart en eind november wordt er opgeleverd.

AXA Investment Managers – Real Assets heeft het project voor één van haar klanten gekocht, op basis van forward purchase. Het distributiecentrum dat november 2019 opgeleverd wordt heeft een totaaloppervlakte van  24 000 m2, op een perceel van  37.000 m2 . AXA en Focus zijn in gesprek met geïnteresseerde potentiële huurders.

Mooie plek voor een DC

DC Rdam ligt direct aan het verkeersknooppunt van de A15 en A16 ter hoogte van Ridderkerk, met directe ontsluiting naar Utrecht, België en Duitsland. Met dagelijks meer dan 300.000 automobilisten die het knooppunt passeren biedt het een unieke zichtlocatie aan een toekomstige huurder. De centrale ligging in Nederland direct aan de snelweg zorgt voor goede mogelijkheden voor zowel nationale als internationale distributie. In een verklaring stelt Focus: ‘Het ontwerp, het afwerkingsniveau en de locatie aan één van de drukste verkeersknooppunten van Nederland maakt DC Rdam één van de meest kwalitatieve ontwikkelingen in een markt waar veel vraag is naar hoogstaande nieuwbouw. Focus heeft het volste vertrouwen dat we snel een passende huurder zullen vinden voor deze ontwikkeling.’ JLL is opgesteld voor de verhuur van DC Rdam en Unibouw is begonnen met de bouw van het distributiecentrum.

Reageer op dit artikel