nieuws

Albron gaat Anne&Max filialen exploiteren

Transacties

Cateraar Albron gaat in samenwerking met Unibail-Rodamco-Westfield haar eerste Anne&Max vestiging exploiteren in Fresh!,  de versmarkt van winkelcentrum Leidsenhage (het toekomstige Mall of the Netherlands).

Albron gaat Anne&Max filialen exploiteren
De Anne&Max in Alkmaar

Anne&Max is een franchise lunchroomketen met nu nog veertien vestigingen. De nieuwe vestiging in Leidsenhage is de eerste Anne&Max vestiging voor Albron.  Daarnaast zijn Unibail-Rodamco-Westfield en Albron in gesprek ten aanzien van de ontwikkeling van meerdere locaties in Mall-of-the-Netherlands, Stadhart Zoetermeer, Citymall Almere en Stadshart Amstelveen.

Eigen foodconcepten

De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio met zelf ontwikkelde foodconcepten, waaronder paviljoen The Green House nabij Utrecht Centraal, en daarnaast met bestaande en nieuwe licenties met aantrekkelijke street brands zoals Starbucks.

High-traffic locaties

Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron: ‘Deze samenwerking past in de koers die Albron heeft ingezet op de segmenten high-traffic locaties en in shopping. De afgelopen periode is met succes gewerkt aan het uitbreiden van ons portfolio in deze segmenten, met maatwerkconcepten én een uitbreiding van licenties met bestaande ‘street brands’. Hierin komt met deze samenwerking nu een waardevolle versnelling.’

Reageer op dit artikel