nieuws

ASR koopt monumentale Spui 10 in Den Haag

Transacties

ASR koopt monumentale Spui 10 in Den Haag
Spui-10-Den-Haag

De Dunkin’ donuts en Five Guys huizen voortaan een een pand van A.s.r. real estate.

ASR real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund het monumentale pand Spui 10 in Den Haag aangekocht van een particuliere belegger. Het pand uit 1910 is in 2018 volledig gerenoveerd en bevat twee courante winkelruimtes en acht hoogwaardig afgewerkte en gemeubileerde appartementen met een entree aan de Bagijnestraat. Five Guys en Dunkin’ Donuts hebben langjarige huurovereenkomsten afgesloten, tezamen voor 856 m2.
 
Het pand is een uitbreiding op de bestaande portefeuille van het ASR Dutch Prime Retail Fund in Den Haag. Naast het eigendom van de Nieuwe en Oude Haagse Passage bezit zij ook andere winkelpanden in het kernwinkelgebied van Den Haag. Recentelijk maakte ASR real estate al bekend haar pand in de Venestraat te hebben verhuurd aan Nikkie. Samen met andere vastgoedeigenaren en de gemeente zet ASR real estate zich in voor het optimaliseren van het gehele kernwinkelgebied van Den Haag. ASR real estate is commercieel bijgestaan door KroesePaternotte en juridisch begeleid door Houthoff. De verkoper is juridisch bijgestaan door Lexence.

Foto's

Reageer op dit artikel