nieuws

The Office Operators opent locatie op Rokin

Transacties

The Office Operators huurt 1.500 m2 in De Rijnstroom aan het Rokin 92 in Amsterdam.

The Office Operators opent locatie op Rokin
Rokin 92-Amsterdam

Het Art Déco-pand uit 1914 in hartje centrum heeft vijf verdiepingen en biedt ruimte aan 150 werkplekken. Met een parkeergarage, tramhalte en metrostation Rokin op zeer korte afstand is de bereikbaarheid goed.

Het gebouw dat ook bekend staat als het Hajenius-pand wordt volledig gerenoveerd. Daarbij worden historische elementen zoals het monumentale trappenhuis opgenomen in een eigentijds en luxe design. In de zomer van 2019 verwacht The Office Operators zijn vierde locatie in het centrum van Amsterdam te openen.

Het pand is eigendom van een particuliere belegger. CBRE heeft het in beheer en adviseerde de eigenaresse bij de verhuur vanuit het team Agency en Development Services.  The Office Operators werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

‘Dit is ongetwijfeld een van de beste plekken van Amsterdam: vol historie en nostalgie en door de eigenaresse met heel veel liefde verbouwd’, zegt Sipke Feenstra, ceo van The Office Operators. ‘Met metrostation Rokin direct voor de deur verwachten wij hier een heel waardevolle en succesvolle propositie neer te kunnen zetten.’

Reageer op dit artikel