nieuws

Securitas huurt kantoor Corridor II in Breukelen

Transacties

Beveiligingsbedrijf Securitas huurt voor een lange periode het hele kantoorgebouw Corridor II in Breukelen.

Securitas huurt kantoor Corridor II in Breukelen

Corridor II omvat 3.700 m2 kantoorruimte en 46 parkeerplaatsen. Het kantoor is een nieuwbouwproject van Ontwikkelingsmaatschappij Beagle Vastgoed LX, een vehikel van Van Omme & de Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam.

Naar verwachting gebeurt de oplevering in het vierde kwartaal van 2020. De uitstraling zal overeenkomen met die van het naastgelegen hoofdkantoor van Sodexo aan de Corridor 3 in Breukelen, ook een ontwikkeling van Van Omme & De Groot.

Securitas is geadviseerd door Celaena Consultancy. Parc Makelaars trad op namens de verhuurder.

Reageer op dit artikel