nieuws

Nieuwe contracten voor Segro in Hoofddorp

Transacties

Segro, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de afgelopen periode alle overeenkomsten voor de units aan de Rijnlanderweg 766 in Hoofddorp kunnen verlengen of vernieuwen voor de lange termijn.

Nieuwe contracten voor Segro in Hoofddorp

Segro verhuurt aan de Rijnlanderweg 12 warehouses van in totaal 19.500 m2 oppervlakte. Op deze locatie zijn de afgelopen weken lopende contracten verlengd en hebben bestaande klanten hun meters uitgebreid.

Onder andere Pilot Air Freight LLC, een wereldwijde full-service logistiek dienstverlener, heeft het lopende contract verlengd en daarbij ook het bestaande aantal meters uitgebreid. Zij huren nu twee units van in totaal ruim 3.200 m2. Daarnaast huurt een wereldleider op het gebied van airline catering al geruime tijd een warehouse aan de Rijnlanderweg en hebben zij het contract verlengd voor de lange termijn.

Met deze ontwikkelingen zijn alle units aan de Rijnlanderweg voor de lange termijn verhuurd.

Ook op andere locaties gebeurt er veel voor Segro. In 2019 vervolgt de ontwikkelaar de uitbreiding van de portefeuille met de bouw van twee nieuwe distributiecentra (LC 2 en 3) op Segro Park Amsterdam Airport (SPAA). Dit gaat om ruim 20.000 m2. En ook in Venray zal in 2019 gestart worden met de bouw van een nieuw logistiek complex van ruim 43.000 m2 op bedrijventerrein De Blakt.

Segro is bij de verschillende deals aan de Rijnlanderweg juridisch ondersteund door Van Benthem & Keulen.

 

Reageer op dit artikel