nieuws

HP Nederland huurt voormalig Esprit-kantoor

Transacties

HP Nederland huurt voormalig Esprit-kantoor
Krijgsman 75, Amstelveen

HP Nederland neemt 6.000 m2 kantoorruimte over van modemerk Esprit aan Krijgsman 75 in Amstelveen en brengt daar zijn hoofdkantoor onder.

HP sloot een langdurige huurovereenkomst met eigenaar Hannover Leasing. Voorwaarde was een gelijktijdige vervroegde huurbeƫindiging door Esprit, waardoor een combinatie is gemaakt met de verhuur aan Esprit voor circa 1.700 m2 kantoor-/showroom ruimte in het nieuw ontwikkelde kantoor door G&S Vastgoed aan Moermanskkade 400 in Amsterdam. Dit gebouw is recentelijk aangekocht door UBS Asset Management in opdracht van een pan-Europese vastgoedclub.

HP Nederland is sinds 1985 gevestigd in Amstelveen. Het huidige hoofdkantoor van HP aan Startbaan 16 is in 2018 verkocht aan Provast en zal worden herontwikkeld naar wonen. Het nieuwe hoofdkantoor van HP biedt plaats aan ongeveer 450 werknemers.

JLL adviseerde HP Nederland in samenwerking met Baker McKenzie. Harper Dennis Hobbs heeft Esprit gedurende het hele proces geadviseerd. Hannover Leasing werd geadviseerd door ONS Property Management samen met Lexence. G&S Vastgoed werd in de verhuur geadviseerd door JLL in samenwerking met NautaDutilh.

Foto's

Reageer op dit artikel