nieuws

Happy Italy gaat voor zevenklapper

Transacties

Happy Italy gaat voor zevenklapper
De Euroscoop in Schiedam ten tijde van de opening in 2017.

Euroscoop Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Happy Italy over een langdurige huurovereenkomst in de nieuwe megabioscoop Euroscoop aan de Schieveste in Schiedam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy.

De horecaruimte in het bioscoopcomplex dat in oktober 2017 open ging, heeft een oppervlakte van 816 m2  met een ruime terrasvoorziening. Aan het levendige plein van de Euroscoop, ooit het terrein van een afvalstortplaats, zitten al de de restaurants Bram’s Gourmet en De Beren.

De restaurantketen zal de komende maanden nog zes vestigingen openen in Almere, Rotterdam Forum, Amsterdam-Noord, Lansingerland en Roermond. Op de site van het Italiaanse restaurant worden ook Spijkenisse en Venlo nog genoemd als plaatsen waar in 2019 nog een nieuwe franchise moet starten.

Happy Italy heeft zeventien vestigingen door heel Nederland, waarvan alleen al vijf in Rotterdam.

Reageer op dit artikel