nieuws

Delin verwelkomt nieuwe huurders in Amsterdam Park

Transacties

Delin Capital Asset Management  heeft eind vorige week zijn huurders verwelkomd in het onlangs voltooide DC01 van hun Amsterdam Park aan de Conakryweg in de haven van Amsterdam. 

Delin verwelkomt nieuwe huurders in Amsterdam Park

Het logistieke complex van ongeveer 20.000 m2 telt vier modules van elk circa 5.000 m2 , mezzanine en kantoren inclusief. Vrachtwagens en personenverkeer hebben een volledig van elkaar gescheiden in- en uitgang middels het innovatieve parkeerdek, dat plaats biedt aan 64 wagens en de werknemers ook een veilige toegang verschaft tot het kantoor en magazijn.

Bij de oplevering eind vorige week kregen de huurders officieel toegang tot het warehouse en kantoor. Hiermee is de laatste fase van deze ontwikkeling afgerond en wordt het gebouw operationeel in gereedheid gebracht door de eindgebruiker.

Nippon Express, een wereldwijde logistieke dienstverlener, heeft zijn intrek genomen in de hoekmodule, e-commercebedrijf Coolblue heeft module twee in gebruik genomen en de vierde unit verhuurt Delin aan Kintetsu World Express (KWE), eveneens een wereldwijde logistieke dienstverlener. De resterende unit drie is nog beschikbaar voor verhuur.

De uitbreiding van Delin’s Amsterdam Park in het Atlas Park in de haven van Amsterdam loopt als een trein. Naast de oplevering van DC01 aan de huurders, werd vorige week even verderop in de Beiraweg de eerste paal geslagen van het last mile depot dat Delin ontwikkelt voor GLS.

In deze transacties werd Delin geadviseerd door Cushman & Wakefield en CBRE.

Delin werd opgericht in 2012 en is een belegger, asset manager en ontwikkelaar van logistiek vastgoed in verschillende Europese kernmarkten. Met kantoren in Londen, Rotterdam en Madrid beheert Delin momenteel een Europese portefeuille van permanente investeringen voor in totaal bijna 1 miljoen vierkante meter logistieke ruimte. De huidige ontwikkelingsprojecten van Delin bedragen bijna 300.000 m2.

 

Reageer op dit artikel