nieuws

Wereldhave koopt C&A-pand in hartje Tilburg

Transacties

Wereldhave heeft voor 10,55 miljoen euro het winkelpand van C & A aan de Heuvelstraat in Tilburg van Redevco gekocht. De aankoop past in het herontwikkelingsplan van het kernwinkelgebied in Tilburg.

Wereldhave koopt C&A-pand in hartje Tilburg

Het pand aan Heuvelstraat 16-18 meet circa 3.200 m2 en is grotendeels in gebruik door C & A. Het staat in de zogeheten ‘gouden driehoek’, net als het voormalige V & D-pand (nu Hudson’s Bay) en het onderkomen van de Hema.  Dat laatste pand was tot voor kort ook in bezit van Wereldhave maar werd samen met een ander winkelpand op de Heuvelstraat verkocht aan Bouwinvest.

Transformatie Emmapassage

Het nabijgelegen overdekte en afgesloten winkelcentrum Emmapassage wordt momenteel getransformeerd tot een modern winkelgebied. Via de Frederikstraat zal de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de binnenstad versterken.

Reageer op dit artikel