nieuws

Stichting Hivos huurt 1.500 m2 in Sijthoff City

Transacties

Stichting Hivos heeft een langdurig huurcontract getekend voor ongeveer 1.500 m2 kantoorruimte in Sijthoff City aan de Grote Marktstraat 43 in Den Haag.

Stichting Hivos huurt 1.500 m2 in Sijthoff City

CBRE adviseerde collegiaal met Nadorp Makelaars de verhuurder Bryant Park Maxima VII en zijn assetmanager Cording Real Estate Group. De huurder Hivos werd geadviseerd door Huurdersland.

Na de transactie blijft er in Sijthoff City nog ongeveer 1.000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Ook zijn er nog units te huur in het bijbehorende business center.

Sijthoff City werd vanaf 2013 volledig herontwikkeld naar een ontwerp van V8 Architects. Het gebouw omvat ongeveer 11.500 m2 waarvan ongeveer 6.300 kantoorruimte m2 en 4.800 m2 hoogwaardige winkelruimte.

De Grote Marktstraat verbindt verschillende winkelgebieden tussen het Spui en de Grote Markt. Bus- en tramhaltes bevinden zich binnen een minuut lopen. Ook op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages die goed bereikbaar zijn vanuit andere steden. Sijthoff City heeft het Breeam-certificaat Very Good en energielabel A.

Reageer op dit artikel