nieuws

Ook Daka Sport komt naar The Wall Utrecht

Transacties

De van oorsprong Rotterdamse retailformule DAKA Sport opent in het derde kwartaal van 2019 haar vijftiende Nederlandse filiaal in het winkelcentrum The Wall bij het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. De nieuw DAKA Sport-winkel zal ca. 3000 m2 omvatten en wordt gesitueerd centraal op de 1e verdieping van het retailcomplex.

Ook Daka Sport komt naar The Wall Utrecht
The Wall langs A2 in Utrecht

Het The Wall langs de A2 bij Leidsche Rijn is sinds november vorig jaar eigendom van de joint venture Urban Interest en Built to Build B.V. . Bij de overname was het 62.000 m2 aan retail-, leisure- en horecaoppervlak slechts voor de helft ingevuld. Sinds de overname hebben de grootste globale sportwinkelketen Decathlon (ca. 4600 m2) en de Apple Premium Reseller AMAC (ca. 6200 m2) een megafiliaal in het winkelcentrum geopend.

Opening fietsenwinkel

Dit voorjaar gaat ook de derde superstore van Mantel, één van de grootste fietsenwinkels van Nederland, in The Wall open. De winkel van De Mantel krijgt een oppervlakte van ca. 4000 m2. Andere bekende en toonaangevende retailers die – naast Decathlon en Amac, al in The Wall zijn gevestigd, zijn: Mediamarkt, Food Explorer, Play-IN en BCC.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft bij de onderhandelingen de belangen van Daka Sport behartigd. Urban Interest en Built to Build werden geadviseerd door BNP Paribas en Frank van Kessel.

Reageer op dit artikel