nieuws

Juwelierspand Maastricht naar Belgische belegger

Transacties

Het pand van de voormalige Maastrichtse juwelier Willy Vossen aan de Maastrichter Brugstraat is voor 2.040.000 euro verkocht aan een particuliere belegger uit België. Eerder ging de zaak zelf al over in handen van Schaap en Citroen.

Juwelierspand Maastricht naar Belgische belegger

In het pand, met ca. 90m2 vloeroppervlak aan winkelruimte, is sinds 1963 de juwelierszaak van Willy Vossen gevestigd. Op de verdiepingen daarboven is een onzelfstandige woonruimte gevestigd. Eind 2017 deed de naamgever de zaak zelf al over aan Schaap en Citroen dat elders op de Maastrichter Brugstraat een zaak onder eigen naam heeft.

A1 locatie

De Maastrichter Brugstraat, in het hart van historische stadscentrum van Maastricht, geldt als een A1 locatie. Het is een van de belangrijkste winkelstraten in het kernwinkelgebied van Maastricht en wordt gekenmerkt door diverse vestigingen van internationale retailers zoals Le Creuset, Denham, Hugo Boss, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij.

Reageer op dit artikel