nieuws

Delin koopt 26.000 m2 logistiek in Gilze

Transacties

Delin koopt 26.000 m2 logistiek in Gilze

Delin Capital Asset Management is overgegaan tot de aankoop van een logistiek centrum van 26.000 m2 aan Burgemeester Krollaan 2 in Gilze. Het gebouw is gelegen aan de A58 onder de rook van Tilburg.

Delin heeft een nieuwe flexibele huurovereenkomst afgesloten met huurder Sligro Food Group Nederland. Delin ziet in het gebouw op 4,9 hectare als een herontwikkelingsopportuniteit voor de lange termijn.

Sinds januari 2019 heeft Delin ongeveer één miljoen m2 aan investeringsactiva en actieve ontwikkelprojecten in de Benelux. Met de voorspelling dat de Nederlandse e-commerce markt zijn huidige sterke groei zal voortzetten, blijft Nederland in 2019 een belangrijke markt voor Delin.

Managing director Benelux Tijs Derison van Delin zegt: ‘Dit is een geweldige kans voor Delin om aantrekkelijke kortetermijninkomsten te verwerven uit een logistieke site, die ook mogelijkheden biedt voor herontwikkeling op langere termijn en dit in één van de grootste logistieke hotspots van Nederland.’

Reageer op dit artikel